Informatief Consult
Ben je nieuw in de draagwereld, wil je weten wat bij je past of zie je gewoon door de bomen het bos niet meer? Dan kom ik met alle plezier een uur* uitleg geven.

Tijdens dit consult worden geen knooptechnieken aangeleerd. We bekijken enkel verschillende manieren van dragen en je kan een aantal dingen testen en vragen stellen.

Een informatief consult gaat door bij jou thuis** en kost € 50,00. (Ook beschikbaar voor bvb Babyshowers!)

Individueel Consult
Tijdens een individueel consult leer ik je 1 bepaalde knoop tot in de puntjes aan. Welke knoop? Dat is afhankelijk van de leeftijd van je kindje, je draagervaring en uiteraard wat je zelf graag wil leren! Je kan kiezen tussen een buik- heup- of rugknoop. We oefenen eerst grondig met de draagpop (een speciale verzwaarde pop) en eindigen met het knopen van je eigen kindje.

Breng je kindje dus gerust mee, maar hou er rekening mee dat het handig kan zijn een tweede paar handen in de buurt te hebben om zich te ontfermen over je kindje terwijl jij oefent.

Heb je zelf al een doek, breng deze dan gerust mee. Zo niet kan je oefenen met 1 van mijn doeken.
Een individueel consult duur ongeveer anderhalf uur*, gaat door bij jou thuis** en kost € 75,00.

SSC Consult
Je ziet dat knopen niet helemaal zitten, of hebt al een drager in huis en kan er geen vrienden mee worden? Dan is dit iets voor jou!

Tijdens dit consult kan ik een aantal dragers meebrengen en oefenen we met de draagpop waarna je met een gerust gevoel je kindje in de drager kan doen.

Dit consult duurt ongeveer een uur*, gaat door bij jou thuis** en kost € 50,00.

Heb je toch wat meer tijd nodig of wil je nog wat langer oefenen? Dat kan. Ik reken € 25,00 per bijkomend half uur.
** Binnen een straal van 10km vanuit centrum Vilvoorde reken ik geen verplaatsingskosten. Daarbuiten reken ik €0,37/km.